Düğün salonunda depreme yakalanan kadın bayıldı

Elazığ’da 4,9 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem, kentte paniğe neden oldu. Vatandaşlar deprem anında kendilerini sokağa attı. Aynı anda bir düğün salonunda düzenlenen konserde bulunan bir kadın ise deprem sırasında korkudan bayıldı.

Salondaki diğer vatandaşlar hemen kadına müdahale etti. Yardımsever vatandaşların destekleriyle kendine gelen kadın, panik halini sakinleştirmek için çaba sarf edildi.

Related Posts

Çin, Trump’ı yalanladı: Şi ile telefon görüşmesi yapmadı

Çin Dışişleri Bakanlığı, Şi’nin kendisini aradığını söyleyen Trump’ın bu sözleri üzerine, iki liderin son dönemde telefonda görüşmediğini açıkladı.

Ambulansa yol vermeyen sürücüye ceza

İstanbul Maltepe’de ambulansa yol vermeyen otomobilin sürücüsüne 24 bin 816 lira para cezası kesildi.

Fransa’da camide namaz kılan genci öldüren zanlı İtalya’da teslim oldu

Fransa’nın La Grand-Combe kasabasındaki Hatice camiinde 24 yaşındaki bir genci namaz kıldığı sırada öldüren şüpheli, İtalya’da polise teslim oldu.

Trump Panama ve Süveyş kanallarından ücretsiz geçiş istiyor

ABD Başkanı Trump, Amerikan ticari ve askeri gemilerinin Panama ve Süveyş kanallarından ücretsiz geçmesi gerektiğini savundu.

Meteorolojiden uyarı üzerine uyarı: Fırtına geliyor

Meteorolojiden Batı Karadeniz ve Marmara için fırtına uyarısı yapıldı. Fırtınanın etkisinin salı günü kaybetmesi bekleniyor.

Özgür Özel, ‘İmamoğlu için pazarlık’ iddialarına yanıt verdi: ‘Dilenecek halim yok’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Hükümetle tutuksuz yargılama pazarlığı” iddialarına “İmamoğlu’nun özgürlüğünü dilenecek halim de yok. Demokrasinin, özgürlüğün pazarlığı mı olur?” diye yanıt verdi. Özel, 1 Mayıs’ta Kadıköy’de olma kararları için de “Bir siyasi partinin işçi sendikalarından rol çalması doğru olmazdı. O nedenle Kadıköy dedik” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir