Yılın ilk Kabine toplantısının ardından Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’na Başkanlık Etti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Kabine Toplantısı’na başkanlık etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şu şekilde:

“Tüm dünyanın gözleri önünde son asrın en barbar soykırımlarından birini yaşayan Gazzeli kardeşlerimiz için ateşkese vesile olmasını diliyorum. Türkiye olarak il günden beri Filistin’de kanın durması için ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Uluslararası toplumun İsrail üzerindeki baskıyı artırması için diplomatik temaslarımızı yoğunlaştırdık. 1 Ocak sabahı “Bir Güneş Doğuyor” sloganıyla bir araya gelen tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Yarım milyon kardeşimiz Gazze’nin yalnız olmadığını İstanbul’dan tüm dünyaya haykırmıştır.

Bu sivil toplum buluşmasından birileri rahatsız oluyor. Buna tepki gösterenler insanlıktan nasibini almamış vicdan fukaralarıdır. Türkiye’nin mazlumlarla danışma içerisinde olması zalimleri tedirgin ve rahatsız eder. 61 yıllık Baas zulmünün ardında Suriye’de nasıl inanç hak adalet kazandıysa inşallah Filistin’de hak kazanacaktır. Filistin devleti muhakkak kurulacaktır.

Güncellenecek…

 

 

Hayatınızın Aşkını Bakteriler Seçiyor Olabilir mi?

Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | Murat Yetkin: Suriye’deki üç dış güç; Türkiye, İsrail ve ABD, HTŞ’ye şartlı kredi açtı

TIKLAYIN | Mehmet M. Yılmaz yazdı: İbrahim Kalın, 65 bin dolarlık saati imha eder mi?

TIKLAYIN | Wanda Nara’dan sürpriz ayrılık kararı ve Icardi hamlesi

TIKLAYIN | Kanada medyası: Başbakan Justin Trudeau bugün istifa edecek

TIKLAYIN | 82. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu

TIKLAYIN | Spor yazarları, Fenerbahçe-Hatayspor maçını yorumladı: “Galatasaray’ı “yenilmez” yapan bir organizasyonla, başka türlü savaşamazlar”

Related Posts

Gazze’yle iletişim tamamen kesildi

Soykırımcı İsrail, dün Gazze’nin kalan son fiberoptik kablolarını da vurarak, bölgenin dünyayla iletişimini tamamen kopardı. İşgalci gücün tam bir karartma uygulayarak, yüzde 75’ini işgal ettiği Gazze’de büyük bir katliam yapmasından endişe ediliyor. Gazze’de görev yapan Birleşmiş Milletler yetkilisi Farhan Haq, Gazze’nin dijital altyapısının tamamen çökmesinin, acil servislere ulaşımı, insani yardım koordinasyonunu ve sivillere ulaşan kritik bilgileri etkilediğini kaydetti.

Netanyahu’dan İran halkına: İsrail’in mücadelesi size değil, İran hükümetine karşı

Netanyahu’dan İran halkına: İsrail’in mücadelesi size değil, İran hükümetine karşı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Akit ve Zekeriya Say hakkında suç duyurusu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yeni Akit ve gazetenin haber müdürü Zekeriya Say hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hindistan’daki uçak kazasında ölenlerin hikâyeleri yürekleri dağladı: Binerken çok mutluydu, dev piyango ona vurmuştu | Uçağın kara kutusu bulundu, şimdi ne olacak?

Hindistan’da 30 yılı aşkın zamandır yaşanan en büyük havacılık felaketi olan kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri ve hikâyeleri yavaş yavaş belli oluyor. Yeni bir hayata başlamak için İngiltere’ye göçen gençlerden bayram tatili sonrası evine dönenlere, kayıpların öyküleri yürek burkuyor. Bununla birlikte kazanın sebebi halen tespit edilebilmiş değil ancak kaza yerinde tespit edilen kara kutunun, yetkililerin cevabı bulmasına yardımcı olacağı umuluyor.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan saldırılar sonrası ilk açıklama: Yanıtımız güçlü olacak ve İsrail’i pişman edecek

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan saldırılar sonrası ilk açıklama: Yanıtımız güçlü olacak ve İsrail’i pişman edecek

Çiftçinin beklediği müjdeli haber geldi: Hasadı bu yıl rekor kıracak

Türkiye’nin en kurak toprakları arasında yer alan Iğdır’da, ilkbahardaki yoğun yağışların etkisiyle bu yıl kayısıda 5 bin ton rekolte artışı hedefleniyor.