Kılıçdaroğlu’nun ikiz kardeşi aidat kavgasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi Adil Kılıçdaroğlu Hakkında Üzücü Haber

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu, Balıkesir Burhaniye’deki görev yaptığı sitede çıkan aidat tartışmaları sırasında yaşadığı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 76 yaşındaki Adil Kılıçdaroğlu’nun vefatı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın tarafından duyuruldu. Ahmet Akın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Önceki Dönem Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Kılıçdaroğlu ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Adil Kılıçdaroğlu

Adil Kılıçdaroğlu, Aidat Tartışması Sırasında Kalp Krizi Geçirdi

Adil Kılıçdaroğlu’nun, Balıkesir Burhaniye’deki görev yaptığı sitede çıkan aidat tartışmaları esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Related Posts

Öcalan’ın kendisi için bir istediği var! İmralı Heyeti üyesi açıkladı

İmralı Heyet üyesi Mithat Sancar, Terörsüz Türkiye süreciyle Abdullah Öcalan’ın isteğini kamuoyu ile paylaştı. Sancar, “Kendisinin öncelikle talep ettiği şey çalışma ve yaşam şartlarının düzeltilmesidir. Çalışma imkanlarının arttırılması ve iletişim yollarının da genişletilmesidir. Bunu her seferinde söylüyor. Şu anda bu yönde daha hızlı adımlar atılacağına dair beyanlar da görüyoruz.” dedi.

Fethiye’de Kaybolan Rus Turist Bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kaybolan Rus turist Dimitri Kobin, arama çalışmalarıyla bulundu.

Hindistan’da Sel Felaketi: 125 Ölü

Hindistan’da şiddetli yağışlar nedeniyle Himaçal Pradeş’te 125 kişi hayatını kaybetti.

Beşiktaş’ın Shakhtar Donetsk maçı biletleri satışa çıkıyor: 25 bin TL’ye 90 dakika!

Beşiktaş’ın Shakhtar Donetsk maçı biletleri satışa çıkıyor.

Sefo’dan unutulmaz konser

Kartepe’de sahne alan Sefo, dinleyicilerine coşkulu bir gece yaşattı ve müzik projelerinden bahsetti.

Bakan Murat Kurum’dan müteahhitlere 24 saat uyarısı

Malatya’da incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakırcılar Çarşısı ve diğer projelerin hızla tamamlanması için müteahhitlere 24 saat süre verdi.