İMO Kocaeli 70’inci yaşında




İMO Kocaeli 70. Kuruluş Yılı Özel Gecede Kutlandı

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, 70. Yılını Kutladı

KOCAELİ (İGFA) – İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, odanın 70. kuruluş yılını Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile organize edilen özel gecede kutladı. İMO Başkanı Ali Akgün, desteği için Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR DESTEK VERDİ

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi’nin 70. kuruluş yıl dönümü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığında düzenlenen programla kutlandı. Kocaeli Kongre Merkezi C Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcıları İsmail Gültekin ve Mustafa Ayhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, ilçe belediye başkanları ve İMO üyeler katıldı.

ABİŞ DE KURULUŞ YILINI KUTLADI

Programın açılış konuşmasını yapan İMO Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, “Üyelerimiz için çalışıyoruz. Üyelerimizin her alanda ihtiyaçlarına cevap vermek, mesleki gelişimlerine yönelik eğitim ve diğer çalışmalarını yorulmadan sürdürmekteyiz” diyerek destekleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş de konuşmasında odanın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

MESLEK ONUR ÖDÜLLERİ

Konuşmaların ardından İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ne bağlı, meslekte 25, 40 ve 50’nci yılını dolduran inşaat mühendislerine protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi. Gece, yemek ve sohbet eşliğinde devam etti.


Related Posts

DEM Parti heyeti İmralı’ya gitti

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol’dan oluşan İmralı heyeti, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası’na gitti.

İsrail’in Lübnan’ın güneyinde bir aracı hedef alması sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Sağlık Bakanlığının açıklamasına göre, araca saldırı Nebatiye kentine bağlı Şakra beldesinde meydana geldi. İsrail’e ait İHA ile düzenlenen saldırıda 2 kişi yaralanırken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Hamas’tan ateşkes açıklaması: Ulusal mutabakat ile karar verdik

Hamas, Gazze’de ateşkes teklifine verilen yanıtın Filistinli gruplarla gerçekleştirilen ve ulusal mutabakatla sonuçlanan görüşmelerin ardından verildiğini açıkladı. 

Cumhuriyet tarihinde ilk: Toplamda 17 CHP’li belediyeye operasyon düzenlendi; 12 belediye başkanı tutuklu!

Manavgat Belediye Başkanı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, Adıyaman Belediye Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili de gözaltında

Operasyonların sinyalini geçen hafta vermiş: Erdoğan’ın CHP’li belediyeleri hedef alan sözleri yeniden gündemde

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere ve Büyükçekmece Başkanvekili Şahin’in de aralarında olduğu 10 isim gözaltına alındı. Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de gözaltına alındı. Gözaltılar sonrası, Erdoğan’ın geçen hafta CHP’li belediyeleri hedef alan sözleri yeniden gündem oldu.

Abdurrahman Tutdere, Zeydan Karalar ve Muhittin Böcek gözaltında… İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘CHP’ operasyonlarına ilk tepki: ‘Patron çıldırdı!’

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu son gözaltılara ilişkin, “Siyasi yoruma gerek yok; patron çıldırdı” dedi.