Fatih Portakal o görüntüyü tekrar tekrar izletti: AKP’ye Erdoğan nasıl cevap veriyor?

2025 Yılında Yürürlüğe Girecek Yeni Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmalarında varılan sonucu kamuoyuna duyurdu.

Bakan Işıkhan, yapmış olduğu açıklamada, 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücretin net 22 bin 104 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

2025 yılı için belirlenen 22 bin 104 lira tutarındaki asgari ücret kararı, vatandaşlar arasında çeşitli tepkilere neden oldu.

Birçok vatandaş, açıklanan rakamın yetersiz olduğunu düşünerek, “22 bin 104 lira ile nasıl geçinilir?” sorusuna cevap aramaya başladı.

Medya Dünyasından Yorumlar

Öte yandan, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, 22 bin 104 lira olarak belirlenen asgari ücretin yetersizliğine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın benzer sözlerini hatırlattı.

Portakal, “Evin kirasını kim ödeyecek? Elektrik, su parasını kim ödeyecek? Çoluk çocuğun okul masrafını kim karşılayacak?” ifadelerini tekrarlayarak, tartışmalara katkıda bulundu. Kendi sorusunu ise şu şekilde öne sürdü:

– Sayın Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine nasıl karşılık vereceksiniz?

Related Posts

Düğün salonunda depreme yakalanan kadın bayıldı

Elazığ’da meydana gelen ve yaklaşık beş saniye süren 4,9 büyüklüğündeki depreme düğün salonunda yakalanan bir kadın bayıldı.

Trump Panama ve Süveyş kanallarından ücretsiz geçiş istiyor

ABD Başkanı Trump, Amerikan ticari ve askeri gemilerinin Panama ve Süveyş kanallarından ücretsiz geçmesi gerektiğini savundu.

Meteorolojiden uyarı üzerine uyarı: Fırtına geliyor

Meteorolojiden Batı Karadeniz ve Marmara için fırtına uyarısı yapıldı. Fırtınanın etkisinin salı günü kaybetmesi bekleniyor.

Özgür Özel, ‘İmamoğlu için pazarlık’ iddialarına yanıt verdi: ‘Dilenecek halim yok’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Hükümetle tutuksuz yargılama pazarlığı” iddialarına “İmamoğlu’nun özgürlüğünü dilenecek halim de yok. Demokrasinin, özgürlüğün pazarlığı mı olur?” diye yanıt verdi. Özel, 1 Mayıs’ta Kadıköy’de olma kararları için de “Bir siyasi partinin işçi sendikalarından rol çalması doğru olmazdı. O nedenle Kadıköy dedik” diye konuştu.

Mudanya’da seyyar satıcılara zabıta baskını

Bursa’nın Mudanya ilçesinde seyyar satıcılara zabıta müdahale etti. Direnen seyyar satıcılara zabıta idari yaptırım uyguladı.

Mahalleyi koku sardı, ekipler alarma geçti

Kocaeli’de mahalleyi saran koku ekipleri alarma geçirdi. Kokunun bir fabrikadan geldiğini tespit eden ekipler, kokunun kaynağının fabrikadaki bir malzeme olduğunu belirledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir