Erzurum’da otobüs devrildi! Çok sayıda yaralı var

Horasan Yakınlarında Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 37 Yaralı Var!

Kaza, Horasan ilçesi yakınlarındaki Velibaba mevkisinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Gültekin Yolcu’nun (62) kontrolünü kaybettiği 34 KKC 356 plakalı yolcu otobüsü, bariyere çarptıktan sonra takla atarak karlı arazide yan yattı. Kazada otobüste bulunan 37 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum’daki Şehir ve Atatürk Üniversitesi hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kars’a gitmek üzere olan Kafkas Üniversitesi öğrencisi Zehra Ağrı, kazayı şöyle anlattı: “Otobüs Batman’dan Ardahan’a gidiyordu. Biz Erzurum’u geçip Kars’a doğru ilerlerken Horasan ilçesi yakınlarında kaza yaptık. Otobüste toplam 37 yolcu vardı ve araç 4-5 kez takla attı. İki amca dışında herkes öğrenciydi.”

Kaza esnasında uyuduğunu ifade eden Gülizar Kara ise şunları dile getirdi: “Birden arabadan fırladım. Hepimiz çok korktuk ama şükürler olsun ki herkes iyiyiz. Olaydan hemen sonra yardım istedik ve şoku atlatmaya çalıştık.”

Related Posts

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

Rusya’dan Trump ve Netanyahu’yu kızdıracak açıklama: ‘Hazırız’ mesajı verdiler

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Lavrov, Brezilya’nın ev sahipliğinde Rio de Janeiro kentinde düzenlenen 17. BRICS Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Lavrov, NATO’nun faaliyetlerine …

Orman yangınlarının önünü açacak yasa Meclis’e geliyor

AKP, ormanların, zeytinliklerin, meraların, talanın önünü açan teklifi genel kurula getiriyor. Yeni tesisler, yeni talanlar ve beraberinde yeni yangınları mı getirecek?

DEM Parti heyeti İmralı’ya gitti

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol’dan oluşan İmralı heyeti, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası’na gitti.

İsrail’in Lübnan’ın güneyinde bir aracı hedef alması sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Sağlık Bakanlığının açıklamasına göre, araca saldırı Nebatiye kentine bağlı Şakra beldesinde meydana geldi. İsrail’e ait İHA ile düzenlenen saldırıda 2 kişi yaralanırken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.