Bingöl’e 8 Derslikli Okul Yapılıyor

Bingöl’e Hayırsever İş İnsanı Yusuf Korkmaz Tarafından 8 Derslikli Okul Yapılacak

Bingöl ilinde depreme dayanıksız olan okulların yerine yeni okulların yapılması için Vali Ahmet Hamdi Usta önderliğinde çalışmalar başlatıldı ve bu kapsamda Bingöllü iş insanı Yusuf Korkmaz, kente 8 derslikli bir okul yapma kararı aldı.

Valilikte düzenlenen törende, Vali Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ve Korkmaz arasında inşa edilecek okul için protokol imzalandı. Vali Usta, hayırsever iş insanlarıyla yapılan protokoller doğrultusunda okulların yapımına devam ettiklerini belirtti.

8 derslikli okulun özel eğitim meslek okulu olacağını belirten Vali Usta, “Yusuf Bey talebimizi kırmadı. Okulumuzu aralık ayına kadar bitirip Bingöl’e kazandıracağız.” dedi. Ayrıca, Korkmaz ve iş insanı oğlu Kadir Korkmaz’a teşekkürlerini iletti.

Yusuf Korkmaz ise yapacağı okulun örnek bir proje olacağını vurgulayarak, en kısa zamanda tamamlayacaklarını belirtti. Ayrıca, okul inşasında destekleri için Vali Usta’ya teşekkür etti.

Related Posts

Bamya ayıklayan Ezgi Mola isyan etti: Sol yanım uyuştu

Geçtiğimiz ay işletmeci Mustafa Aksakallı ile iki yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitiren oyuncu Ezgi Mola, oğluyla birlikte Çeşme’de tatile çıktı. Eski eşiyle çocukları için bir araya gelen Mola, mutfakta bamya temizlerken yaşadığı zorlukları sosyal medya hesabından esprili bir dille paylaştı.

Manisa’da zorlu hasat başladı

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı kırsal bölgelerde zorlu buğday, arpa ve çavdar hasadını el birliğiyle yapan mahalle sakinleri, geleneksel dayanışma örneğini devam ettiriyor.

Yerli turizm coştu: Bir yılda yüzde 68 artış

Yerli turistlerin bu yılın ocak-mart döneminde yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 68,9 artarak 76 milyar 429 milyon 290 bin lira oldu.

Firari Hükümlüler İstanbul’da Yakalandı

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 3 firari hükümlü yakalandı, cezaevine gönderildi.

Bursa’da Miki Fare Trafik Lambalarında

Kestel’de Miki Fare kostümüyle peçete satan kişi, sürücülerin ilgisini çekti ve neşe yaydı.

Yılın 4 ayını burada geçiriyorlar: Herkes onları seyretmek ve fotoğraf çektirmek geliyor

Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan ve Van Gölü’nün kuzey kıyısında yer alan Arin Gölü, su seviyesinin düşmesine rağmen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kuş cenneti olarak bilinen ve yaklaşık 200 kuş türüne ev sahipliği yapan Arin Gölü …