Aşiretler de nasibini aldı! Düğünlerde imitasyon takı takmaya başladılar

Düğünlerde İmitasyon Takılar Popülerliğini Arttırıyor

Kentte 10 yıldır imitasyon takı mağazası işleten Zana Borak (32), son zamanlarda evlenecek çiftlerin ve düğün davetlilerinin altın yerine altın kaplama imitasyon takıları tercih etmeye başladığını belirtti. Borak, özellikle Van ve çevresindeki aşiret düğünlerinde görünüşün önemli olduğunu söyleyerek, altın yerine daha uygun maliyetli takıları tercih eden vatandaşların arttığını vurguladı.


ARTIK İMİTASYON TERCİH EDİYORLAR

Borak, gümüş, bakır ve pirinç gibi madenlerden üretilen, altın suyuyla kaplanan takıların altına benzediğini ifade ederek, kuyumcularda 22 ayar altın bir setin yaklaşık bir milyon liraya satıldığını ancak benzer görünümlü imitasyon setlerin 5 ila 15 bin lira aralığında alıcı bulduğunu belirtti.

İmitasyon takıları tercih eden Zerda Karabulut, altın fiyatlarının yüksekliği nedeniyle imitasyon takıları tercih ettiğini belirterek, çok daha uygun fiyatlarla şık takılara sahip olmanın keyfini yaşadığını dile getirdi.

Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın devam etmesi durumunda, imitasyon takılara olan talebin daha da artmasının beklendiğini söyleyen Borak, kendisinin de müşterilerine bu doğrultuda hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Related Posts

Kremlin: Rus heyeti 15 Mayıs’ta İstanbul’da olacak ve Ukrayna tarafını bekleyecek

Kremlin: Rus heyeti 15 Mayıs’ta İstanbul’da olacak ve Ukrayna tarafını bekleyecek

CHP’li vekilin scooterı ‘makam aracı’ oldu

‘Tasarruf’a rağmen makam araçlarına ayrılan bütçe tartışmalara neden olurken CHP’li vekilin scooterı ise ‘makam aracı’ oldu.

Trump Suudi Arabistan’da! İkram edilen içeceği içmedi

ABD Başkanı Donald Trump, 13-16 Mayıs tarihlerini kapsayan Orta Doğu ziyaretinin ilk durağı olarak Suudi Arabistan’a geldi. Bu ziyaret, Trump’ın başkanlık dönemindeki ilk resmi yurt dışı seyahati olma özelliğini taşıyor. Suudi Arabistan Veliaht …

Trump’tan Putin’in ateşkes teklifine destek: “Rusya ve Ukrayna için büyük gün!”

Trump’tan Putin’in ateşkes teklifine destek: “Rusya ve Ukrayna için büyük gün!”

Yeni Papa’dan çarpıcı uyarı: İnsanlığın en büyük tehdidi kapıda

Katolik Kilisesi tarihinde bir ilke imza atılarak ilk kez Amerikalı bir papa seçildi. Robert Francis Prevost, Perşembe günü yapılan seçimle Papa Leo XIV unvanını aldı. Göreve gelir gelmez önemli uyarılarda bulunan yeni papa, insanlığın en büyük tehdidinin kapıda olduğunu söyledi.

Putin Moskova’da Mahmud Abbas’ı konuk etti: İsrail ateşkesi sabote etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı Moskova’da konuk etti. “Bölgede kalıcı barışın, ancak iki halk için iki devlet öngören ve evrensel olarak tanınan uluslararası hukuk temelinde sağlanabileceğine her zaman inandık” diyen Putin, İsrail ve ABD’yi işaret edip, “Gazze Şeridi için varılan ateşkes anlaşması da sabote edildi” diye konuştu. Gazze’de bir ABD yönetimi kurulması fikrini de duyduklarını belirten Abbas ise “Bu fikre de kesinlikle karşıyız ve bunu ABD’lilere de ilettik.” ifadelerini kullandı.