Son Dakika…. Suriye’de 4,1 büyüklüğünde deprem

Yeni Deprem Haberi: Suriye’de 4,1 Büyüklüğünde Sarsıntı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Suriye’nin Humus kenti merkezli 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yayladağı ilçemize 192 kilometre mesafede gerçekleşen depremin, 5,96 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi.

Related Posts

Kamyon refüjdeki ağaçlara çarpıp devrildi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, kum yüklü kamyon refüjdeki ağaçlara çarpıp devrildi.

Antalya’da hasta taşıyan ambulans kaza yaptı: Yaralılar var

Antalya’nın Kumluca ilçesinde hasta nakleden ambulans, önce bir otomobile ardından da kamyonete çarptı. Kazada ambulans sürücüsü ile iki sağlık görevlisi yaralandı.

Kaçak bungalovlar yıkıldı: Ortalık karıştı

Batman’da kaçak 56 bungalov ve hobi evi yıkıldı. Yıkım sırasında ev sahipleriyle güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı.

Hastalığını öğrenince hayallerini ertelemedi

Antalya’da akromegali (büyüme hormonu fazlalığı) teşhisi konulmasının ardından doktorunun, ‘Bu hastalık erken öldürür’ sözüyle hayatını değiştirme kararı alan Sema Doğan Öztürk (32), 10 yıldır dağcılık, kaya tırmanışı, doğa yürüyüşü, su sporları, kamp etkinlikleri ile yaşamına renk kattı. Hayallerini yaşarken kaya tırmanışında tanıştığı Oğuz Öztürk ile evlenip, hamilelik sürecinde spora devam eden Öztürk, ‘Dağhan’ adını verdiği 7 aylık bebeği ile de spor aktiviteleri yapıyor.

Pendik’te Bulunan Yaralı Atmaca ve Tavus Kuşu Tedavi İçin Teslim Edildi

Pendik’te vatandaşların ihbarıyla bulunan tavus kuşu ve yaralı atmaca, belediye ekipleri tarafından tedavi edildikten sonra Doğa Koruma yetkililerine teslim edildi. Kuşların, tedavi sürecinin ardından doğaya salınacağı belirtildi.

Aşırı Sıcaktan Tavukları Serinletme Yöntemi

Mersin’de bir çiftlikte tavuklar, buzlu su sıkılarak aşırı sıcaklardan korunmaya çalışılıyor.