İddia: DEM Partili iki ismin İmralı ziyareti hava şartları nedeniyle ertelendi

DEM Partisi, İmralı’ya Gitmek İçin Gönderilen Heyetin Ziyareti Hava Şartları Nedeniyle Ertelendi

DEM Partisi’nin PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek amacıyla İmralı’ya göndermek üzere başvuruda bulunduğu iddiasına olumlu yanıt geldi. Bu doğrultuda, DEM Partili milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan‘ın bugün İmralı’ya gitmesi bekleniyordu. Ancak, planlanan deniz yoluyla gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, kötü hava koşulları sebebiyle haftaya ertelendi.

MHP lideri Bahçeli, uzun süredir DEM Partisi ve İmralı arasındaki görüşmelerin faydalı olacağı yönünde açıklamalar yapıyordu. Sabah gazetesinin iddiasına göre, DEM Partisi İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Van Milletvekili Pervin Buldan’a İmralı ziyareti için izin verildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, bugün gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Görüşmenin haftaya gerçekleşeceği belirtiliyor.

TIKLAYIN – Sabah: DEM Partisi’nin Öcalan’la görüşme talebi kabul edildi, iki isim bugün ya da yarın İmralı’ya gidiyor

Related Posts

İmamoğlu: Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük adalet, demokrasi ve haysiyet mücadelesini veriyoruz; asla vazgeçmeyeceğiz!

İmamoğlu: Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük adalet, demokrasi ve haysiyet mücadelesini veriyoruz; asla vazgeçmeyeceğiz!

Minibüsü seyir halindeyken alev aldı; o anlar kamerada

Antalya’da seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen belediyeye ait minibüs bir anda alev topuna döndü. Yangına müdahale etmeye çalışan sürücü yaralanırken, içinde yolcu bulunmayan araç dakikalar içinde hurdaya döndü. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

ABD Senatosu, Trump’ın Fed Başkan Yardımcısı adayı Bowman’ı onayladı

ABD Senatosu, Trump’ın Fed Başkan Yardımcısı adayı Bowman’ı onayladı

İstanbul’da barış konuşulacakken Ukrayna beklenmedik anda vurdu

İddia edildiği gibi seyrini değiştirecek değil ama savaşın başlangıcından bu yana Rusya’ya geri adım attıran bir saldırı olduğu kesin Ukrayna’nın Örümcek Ağı operasyonunun. Tam da ateşkesi görüşmek üzere hem Rus hem de Ukraynalı temsilcilerin …

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması: CHP’li Erdoğdu dahil üç kişi tutuklandı

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Ali Sukas ve Veysel Erçevik tutuklandı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Gürkan Polat ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

CHP’li belediyelere yönelik yolsuzluk soruşturması: Dört kişiye tutuklama talebi

CHP’li belediyelere yönelik soruşturmada dört kişi tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi. Ali Sukas, Aykut Erdoğdu, Veysel Erçelik ve Gürkan Polat’ın tutuklanmaları talep edildi.