Derbi sonunda inanılmaz olay! Jose Mourinho, Okan Buruk’un burnunu sıktı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe’yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Galatasaray, yarı finale yükseldi.

Maçta Galatasaray’ın gollerini Osimhen kaydederken Fenerbahçe’nin tek golünü Szymanski kaydetti.

MAÇTA 4 KIRMIZI KART ÇIKTI

Gergin geçen maçta sık sık tansiyon yükselirken kırmızı kartlar ardı ardına çıktı.  Galatasaray’da Kerem Demirbay ve Barış Alper Yılmaz, Fenerbahçe’de ise Mert Hakan Yandaş ve yardımcı antrenör Salvatore Foti müsabakanın hakemi Cihan Aydın tarafından direkt kırmızı kart gördü.

MOURİNHO, OKAN BURUK’UN BURNUNU SIKTI!

Maçın bitiş düdüğü sonrası ise inanılmaz bir olay meydana geldi. Takımlar soyunma odasına giderken kulüp önünde Jose Mourinho ile Okan Buruk karşı karşıya geldi. Portekizli teknik adan bir anda Okan Buruk’un burnunu sıktı. Buruk bu müdahalenin ardından yerde kaldı. 

İrfan Can Kahveci olayın şaşkınlığını yaşarken Okan Buruk’a yardımcı oldu. Olay yerine hemen Muslera ve diğer Galatasaray oyuncuları geldi. Taraflar güvenlik ekiplerinin de yardımıyla uzaklaştırıldı

?

 

 

Related Posts

Kaçak bungalovlar yıkıldı: Ortalık karıştı

Batman’da kaçak 56 bungalov ve hobi evi yıkıldı. Yıkım sırasında ev sahipleriyle güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı.

Hastalığını öğrenince hayallerini ertelemedi

Antalya’da akromegali (büyüme hormonu fazlalığı) teşhisi konulmasının ardından doktorunun, ‘Bu hastalık erken öldürür’ sözüyle hayatını değiştirme kararı alan Sema Doğan Öztürk (32), 10 yıldır dağcılık, kaya tırmanışı, doğa yürüyüşü, su sporları, kamp etkinlikleri ile yaşamına renk kattı. Hayallerini yaşarken kaya tırmanışında tanıştığı Oğuz Öztürk ile evlenip, hamilelik sürecinde spora devam eden Öztürk, ‘Dağhan’ adını verdiği 7 aylık bebeği ile de spor aktiviteleri yapıyor.

Pendik’te Bulunan Yaralı Atmaca ve Tavus Kuşu Tedavi İçin Teslim Edildi

Pendik’te vatandaşların ihbarıyla bulunan tavus kuşu ve yaralı atmaca, belediye ekipleri tarafından tedavi edildikten sonra Doğa Koruma yetkililerine teslim edildi. Kuşların, tedavi sürecinin ardından doğaya salınacağı belirtildi.

Aşırı Sıcaktan Tavukları Serinletme Yöntemi

Mersin’de bir çiftlikte tavuklar, buzlu su sıkılarak aşırı sıcaklardan korunmaya çalışılıyor.

Otomotiv devinden restoran hamlesi!

Elektrikli araç ve enerji sektörünün öncüleri arasında yer alan Tesla’nın restoran dünyasına adım atması global çapta büyük ses getirdi. “Tesla Diner” adıyla hizmet verecek olan şirketin ilk restoranı ABD’nin Los Angeles kentindeki Hollywood …

Son Dakika…. Suriye’de 4,1 büyüklüğünde deprem

Suriye’nin Humus kentinde saat 05.31’de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.